Tilausjärjestelmä käyttöön ilman tuotekuvia

Tilausjärjestelmä nopeasti käyttöön tuotteiden verkkomyyntiä varten

Tuotetietojen syöttämisen jälkeen kytkemme maksupalvelun ja verkkomyynti on käyttövalmis. Myyvät tuotekuvaukset ja selkeät hinnoittelumallit parantavat verkkopalvelusi luotettavuutta sekä asiakkaiden ostomukavuutta. Sisällytä tuotekuvaukseen kaikki oleellisin tieto tuotteesta ja tarjoa lisämausteet sekä muut vaihtoehdot ryhdikkäästi. Tuotekategoriat selkeyttävät ostotilannetta verkossa ja nopeuttavat tuotteen löytämistä.

Tuotekuvat myöhemmin käyttöön

Tuotekuvat voi ottaa milloin vain käyttöön ja esille menuun kauppiaan asetuksista. Tätä ennen tuotteille täytyy syöttää syvätyt tuotekuvat ja tallentaa ne tuotteet asetuksiin.

Aloita tehokas verkkomyynti!

Mikäli haluat myydä tuoteet verkossa ilman tuotekuvia, saat sen onnistumaan helposti. Tarvitset vain tuoteselosteet ja hinnat tilausjärjestelmän pystyttämiseen ja hoidamme maksupalvelun kytkennät käyttöön. Saat tuotekuvat syötettyä tuotetietoihin milloin haluat ja näkyviin kauppiasasetuksien kautta. Tarvittaessa voit tilata tuotekuvaukset ja syväykset sekä kampanjakuvat suunnittelupalvelumme kautta.

Ota yhteyttä ja aloita verkkomyynti Aloita verkkomyynti