Usein kysytyt kysymykset

Tässä muutamia kysymyksiä, joita meiltä on kysytty ja ovat todettu tärkeinä tietoina.

Toimiiko F4Y kaikissa laitteissa?

Kyllä toimii. iPhone- ja Android -puhelimet ovat toki aina erillisiä, ja molempien toimivuuksia kehitetään jatkuvasti yhteensopivammiksi. Voi olla, että jossakin selainversiossa tai selauslaitteessa on jotain ominaisuuksia paremmin esillä kuin toisessa. Toiminnallisuudet ovat kaikissa kuitenkin aina samat joilla tilaaminen onnistuu.

Voiko F4Y:tä testata ensin?

Kyllä se on mahdollista. Kauppiaalla on mahdollista kokeilla tilausjärjestelmää 30 päivää maksuttomasti kokeilukäytöä varten. Avaamme perusversion ilman maksupalvelua, jonka aikana kauppias voi tutustua tilausjärjestelmän ominaisuuksiin ja syöttää esimerkiksi tuotetietoja halutessaan järjestelmään valmiiksi. Kokeilujakson jälkeen matka jatkuu automaattisesti normaalihintaisesti, mikäli sitä ei peruta viimeistään päivää ennen kokeiluajan päättymistä. Ilmainen kokeilujakso on käytettävissä kerran per kauppias tai organisaatio.

Voidaanko F4Y:tä kustomoida ja mitä se kustantaa?

Kyllä, tilausjärjestelmän ilmekustomointia voidaan tehdä hyvinkin paljon ja tietyiltä osin voimme kustomoida myös tilausjärjestelmää. Asiantuntijamme katsovat kuitenkin tätä ensin ja auttavat sinua hakemaan tarpeisiisi sopivaa ratkaisua kaikkiin toiveisiin. Kustomointitöistä teemme tapauskohtaisesti tarvittaessa kustannuslaskelman ja esitämme sen ennen ostopäätöstä.

Mitä maksupalvelua F4Y käyttää?

Tilausjärjestelmään on integroitu Paytrailin reaaliaikainen maksupalvelu, joka on täydellinen kassaratkaisu niin kauppiaalle kuin asiakkaille. Paytrail Oyj tarjoaa kaikki nykyaikaiset maksutavat ostotapahtumiin ja hoitaa kaikki maksuun liittyvät toimenpiteet tilauksien käsittelyjen toimivuuksiin saakka.

Miten tuotteiden tiedot syötetään?

Tilausjärjestelmässä on tuotetiedoissa tuotekuvat, tuoteselosteet ja hinnoittelusäännöt. F4Y:ssä on oletuksena esimerkkituotteita, joista voi kopioida ja muokata tuotteet helpolla tavalla. Tällä tavalla tuotteiden syöttäminen on saatettu mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi syöttää järjestelmään. Tarvittaessa tuotesyötöt voi myös tilata meidän kautta, jolloin me hoidamme ”avaimet käteen” palveluna.

Mitä etuja F4Y tarjoaa muihin tilausjärjestelmiin nähden?

Food4you tilausjärjestelmä on pelkästään kauppiaalle suunnattu sovellus, joka toimii samalla ravintolakauppiaan kotisivuina. Kauppias voi tällöin kohdistaa kaiken huomion omalla markkinoinnillaan omille sivuilleen, jossa ei muita kilpailijoita ole esillä. Portaali verkkopalvelut tarjoavat asiakkaille yleensä toimintojensa lisäksi pääsyn useisiin muihin verkkopalveluihin tai palveluntarjoajiin.

Asiakasrekisteriä voidaan myös hyödyntää uutisoinnissa, johon löytyy laadukkaita työkaluja. Tarvittaessa voimme auttaa myös viestinnässä, mikäli kauppiaalla ei niiden hoitamiseen löydy tarpeeksi aikaa tai sopivia työkaluja.

Food4you toimii siis yrityksen omilla nettisivuilla, mutta ravintolallani ei ole nettisivuja. Miten f4y silloin toimii?

Food4you on toteutettu toimivan erityisesti myös ravintolan omina nettisivuina. Peruspaketti sisältää etusivunäkymän lisäksi tilausnäkymä (menu) ja yhteystietonäkymä sivut, joten tilausjärjestelmä toimii sellaisenaan jo ravintolan nettisivuina. Tarvittaessa yritys voi tilata tilausjärjestelmän myös laajempana kotisivupakettina, joka sisältää silloin enemmän layout –sisältösivuja. Tällöin avausmaksu on 800 euroa + alv.

Ravintolallani on jo käytössä Wolt ja Foodora. Mitä lisäarvoa Food4you vielä sen jälkeen tuo?

Food4you on tarkoitettu ravintolan ”omaksi myyntikanavaksi”, jonka kautta asiakkaat voivat myös tehdä tilauksia ennakkoon tai kotiinkuljetuksella.
Ravintolalle on järkevää tarjota omalle asiakaskunnalleen tilausmahdollisuus myös omien kotisivujen kautta, sillä silloin kauppias voi kerryttää ja ylläpitää omaa asiakasrekisteriä,
tilauskulut ovat kauppiaalle pienempiä verrattuna Wolttiin tai Foodoraan ja oman tilausjärjestelmän markkinoinnilla tavoitat tehokkaammin uusia asiakkaita.

Mitä F4Y maksaa? Tarvitseeko sen käyttöönotto muita investointeja?

Food4you on hyvin edullista ottaa käyttöön ja käyttää. Aloituskulu on 250 euroa, jolla järjestelmä perustetaan ja kustomoidaan ravintolan ilmeen mukaiseksi. Järjestelmän kuukausimaksu on vain 99 €/kk, joka pitää sisällään järjestelmän käyttölisenssin sekä nopeat päivitystyöt. Lisäksi 0,44 € ostotapahtumakulu veloitetaan jokaisesta tilauksesta. Tilausjärjestelmään voidaan kytkeä  Paytrail maksuominaisuus, jonka kautta asiakkaat voivat maksaa ostoksensa verkon kautta. Maksuominaisuuden kulut muodostuvat valitusta Paytrail ratkaisusta.

Mitä teen, jos ravintolassani on ruuhkaa enkä ehdi reagoida tilausjärjestelmän kautta tuleviin tilauksiin?

Food4you on kuin tehty näitä tilanteita varten. Tilausjärjestelmä sisältää paljon älykkäitä ratkaisuja ja voit ruuhkan sattuessa reagoida tuleviin tilauksiin, joko lähettämällä ennakkoon valmiiksi muokatun automaattiviestin tai vaihtoehtoisesti lähettää vapaamuotoisen viestin. Näin tilaajat saavat reaaliaikaisesti tietoa tilauksiensa mahdollisesta viivästymisistä. 

Onko F4Y:llä kotiinkuljetuspalvelua?

Food4you:lla ei ole omaa kotiinkuljetuspalvelua, koska kyseisiä palveluja on jo tarjollaFood4you on kehitelty siihen, että ravintola voi haluttaessa tehdä kotiinkuljetuspalvelusta ”oman tulonlähteen” toimittamalla tilatut tuotteet itse loppuasiakkaille. Kotiinkuljetuksien kriteerit voi määritellä ja hinnoitella tällöin järjestelmässä.

Miten F4Y tehostaa markkinointiani?

Mikäli ravintola käyttää Wolttia tai Foodoraa ruoan ennakkotilaamiseen tai kotiinkuljetukseen, eikä ravintola hyödynnä omia sivustoaan niissä, jää oma myyntikanava tällöin lähes täysin hyödyntämättä. Food4you:n avulla kauppias tavoittaa itse omat uskolliset asiakkaansa ja voi tarjota ja palvella heitä asiakaslähtöisemmin tuottamalla heille erilaisia markkinointitarjouksia
tai asiakasohjelmia food4you:n kautta. Food4you & kotisivukanavansa kautta ei kilpailevat toimijat ole samalla näkymällä tällöin mukana vaikuttamassa ostopäätöksiin.

Tarvitsetko enemmän tietoa?

Jos et saanut yllä olevista kysymyksistä vielä vastauksia kysymyksiisi, ota yhteyttä +358 44 020 5254 tai lähetä meille viestiä info@food4you.fi