Usein kysytyt kysymykset

Tässä muutamia kysymyksiä, joita meiltä on kysytty ja ovat todettu tärkeinä tietoina.

Toimiiko F4Y kaikissa laitteissa?

Kyllä toimii. iPhone- ja Android -puhelimet ovat toki aina erillisiä, ja molempien toimivuuksia kehitetään jatkuvasti yhteensopivammiksi. Voi olla, että jossakin selainversiossa tai selauslaitteessa on jotain ominaisuuksia paremmin esillä kuin toisessa. Toiminnallisuudet ovat kaikissa kuitenkin aina samat, joilla tilaaminen onnistuu.

Kyllä se on mahdollista. Kauppiaalla on mahdollista kokeilla tilausjärjestelmää 30 päivää maksuttomasti kokeilukäytöä varten. Avaamme kauppiaalle perusversion ilman maksupalvelua, jonka aikana kauppias voi myös tutustua tilausjärjestelmän ominaisuuksiin ja syöttää esimerkiksi tuotetietoja halutessaan järjestelmään valmiiksi. Kokeilujakson jälkeen matka jatkuu automaattisesti normaalihintaisesti, mikäli sitä ei peruta viimeistään päivää ennen kokeiluajan päättymistä. Ilmainen kokeilujakso on käytettävissä kerran per kauppias tai organisaatio.

Kyllä, tilausjärjestelmän ilmekustomointia voidaan tehdä hyvinkin paljon ja tietyiltä osin voimme kustomoida myös tilausjärjestelmän ominaisuuksiakin. Asiantuntijamme katsovat kuitenkin tätä ensin ja auttavat hakemaan tarpeisiisi sopivaa ratkaisua. Kustomointitöistä teemme tapauskohtaisesti tarvittaessa kustannuslaskelman ja esitämme sen ennen päätöksiä.

Tilausjärjestelmään on integroitu Paytrailin reaaliaikainen maksupalvelu, joka on täydellinen kassaratkaisu niin kauppiaalle kuin asiakkaille. Paytrail Oyj tarjoaa kaikki nykyaikaiset maksutavat ostotapahtumiin ja hoitaa kaikki maksuun liittyvät toimenpiteet tilauksien käsittelyjen toimivuuksiin saakka.

Tilausjärjestelmässä on tuotetiedoissa tuotekuvat, tuoteselosteet ja hinnoittelusäännöt. Food4you:ssa on oletuksena esimerkkituotteita, joista voi kopioida ja muokata tuotteet helpolla tavalla. Tällä tavalla tuotteiden syöttäminen on saatettu mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi syöttää kauppiaallakin järjestelmään. Tuotesyötöt voi myös hoitaa meidän kautta, jolloin tilausjärjestelmän saa käyttöön ”avaimet käteen” palveluna.

Food4you tilausjärjestelmä on kauppiaalle suunnattu sovellus, joka toimii samalla tarvittaessa myös ravintolan kotisivuina. Kauppias voi tällöin kohdistaa kaiken huomion omalla markkinoinnillaan omille sivuilleen, jossa muut kilpailijat eivät ole esillä. Portaalin omaiset verkkopalvelut tarjoavat asiakkaille yleensä toimintojensa lisäksi pääsyn useisiin muihin verkkopalveluihin tai palveluntarjoajiin.

Food4you on suunniteltu toimimaan erityisesti ravintolan omiksi kotisivuiksi. Peruspaketti sisältää etusivunäkymän lisäksi tilausnäkymän (menu) ja yhteystieto sivun, joten tilausjärjestelmä toimii jo sellaisenaan ravintolan kotisivuina.

Tarvittaessa yritys voi tilata tilausjärjestelmän myös laajempana pakettina, joka sisältää enemmän layout –sisältösivuja.

Koska Food4you on suunniteltu ravintolan omaksi myyntikanavaksi, asiakkaat voivat tilata ja maksaa tuotteet myös ravintolan omilata kotisivuilta ennakkoon tai kotiinkuljetuksella. Asiakkaat voivat seurata tilauksen etenemistä tilausjärjestelmän kautta ja välttää turhaa jonottelua paikan päällä. 

Kauppias kerryttää tilausjärjestelmän ansiosta asiakasrekisteriä, jota voi hyödyntää markkinoinnissa. Tuotteesta jää myös selkeästi enemmän käteen Wolttiin tai Foodoraan nähden, joka mahdollistaa tuotteiden myynnin normaali hinnoilla myös verkossa.

Food4you:n aloitusmaksu on 250 euroa, jolla järjestelmä perustetaan ja kustomoidaan värien osalta ravintolan ilmeen mukaiseksi. Järjestelmän kuukausimaksu on 99 €/kk, joka pitää sisällään järjestelmän käyttölisenssin sekä nopeat päivitystyöt. Ostotapahtumista veloitetaan 0,44€ + maksupalvelun kulut. 

Food4you on kuin tehty näitä tilanteita varten. Tilausjärjestelmä sisältää paljon älykkäitä ratkaisuja ja ruuhkan sattuessa voit myös reagoida tuleviin tilauksiin. Lähetä ennakkoon valmiiksi muokattu automaattiviesti tai vaihtoehtoisesti lähetä vapaamuotoinen viesti suoraan asiakkaalle. Näin tilaajat saavat reaaliaikaisesti tietoa tilauksiensa mahdollisesta viivästymisistä.

Food4you:lla ei ole omaa kotiinkuljetuspalvelua, koska kyseisiä palveluja on jo tarjollaFood4you:n avulla ravintola voi halutessaan tehdä kotiinkuljetuspalvelusta myös oman tulonlähteen, toimittamalla tilatut tuotteet itse tai kumppanin avulla loppuasiakkaille. Kotiinkuljetuksien kriteerit voidaan määritellä ja hinnoitella tällöin järjestelmässä.

Mikäli ravintolalla on käytössä Wolt tai Foodora, jää ravintolan kotisivut tällöin lähes täysin hyödyntämättä. Food4you:n avulla kauppias tavoittaa varsinkin uskolliset asiakkaansa parhaiten verkossa, ja tarjoaa samat ratkaisut myös sieltä. Kauppias voi palvella asiakkaitaan myös asiakaslähtöisemmin tuottamalla kanta-asiakkaille erikoistarjouksia. Kotisivujen kautta ei kilpailevat toimijat ole myöskään samalla näkymällä mukana vaikuttamassa asiakkaiden ostopäätöksiin.

Tarvitsetko enemmän tietoa?

Jos et saanut yllä olevista kysymyksistä vielä vastauksia kysymyksiisi, ota yhteyttä +358 44 020 5254 tai lähetä meille viestiä info@food4you.fi